Onze zaterdag 1 is na een monsteroverwinning op KFC (het werd maar liefst 16-0 aan de gezellig drukke Schellingwouderdijk) overtuigend kampioen geworden in de 4e klasse C Zaterdag.  Het team bestaat voor 90 % uit eigen jeugdspelers (1e en 2e jaars senioren) die in hun jeugdperiode ook al zeer succesvol waren en er mede voor gezorgd hebben dat de huidige O19-1, O17-1 en O15-1 van asv De Dijk op divisieniveau kunnen spelen. Onder de bezielende leiding van trainer Ron Stoffels en teammanager Ronald Kat (beiden ook al vele jaren actief binnen asv De Dijk) werd dit seizoen gestart met een nieuw zaterdag 1 team met dit prachtige resultaat als gevolg.
Uiteraard werd het kampioenschap uitbundig gevierd. Nadat Ron en Ronald waren afgekoeld in de sloot achter het 1e veld volgde de traditionele rondrit met de platte kar over de Schellingwouderdijk. OerDijker en rechter en linkerhand van Ron en Ronald Cees ten Have had inmiddels een fantastische barbecue verzorgd (dank je wel Cees, Han en opa !!) en 2 d-jays zorgde voor passende muziek.
Het bestuur is trots op dit geweldige Dijkteam en feliciteert spelers en begeleiding van harte met het kampioenschap en promotie naar de 3e Klasse.  We kijken nu al vol verwachting uit naar het komende seizoen!
Namens het bestuur, Loek Wisman
Klik hier voor de fotorapportage door Sebastiaan van der Linde