Ons PrivacybeleidDisclaimer en Cookiebeleid hebben we zichtbaar gemaakt op onze website. Er verandert niets fundamenteels aan de manier waarop we met je gegevens omgaan – dat deden we altijd al heel netjes – maar we hebben wel beter op een rij gezet hoe we dat doen. Zodat je ook écht weet dat we dit serieus nemen. 

Onze disclaimer, privacyverklaring en cookiebeleid vind je – zoals gezegd – onderaan onze site. Toegegeven: het is veel tekst. Daar ontkom je niet aan. Heb je geen tijd om het allemaal door te nemen? Hier de snelste samenvatting die we kunnen maken: 

  • Transparant: We hebben een kraakhelder overzicht gemaakt van de gegevens die we verzamelen en hoe we die gebruiken. We verzamelen niets meer dan strikt noodzakelijk. 
  • AVG: Onze nieuwe privacyregels zijn in lijn met de nieuwe vereisten van de AVG wetgeving, die op 25 mei 2018 ingaat.
  • Je rechten: Je hebt de mogelijkheid om de gegevens die we van jou opslaan in te zien en aan te passen. Ben je niet langer lid van onze vereniging, heb je het recht jouw gegevens te laten verwijderen.

Door jouw lidmaatschap van asv De Dijk, bevestig je ons geüpdatete Privacybeleid en ga je akkoord met de vernieuwde regels.