Inschrijven

Inschrijven

Wil jij je verbinden aan a.s.v De Dijk. Schrijf je dan in bij onze prachtige club. Je kunt je inschrijven bij de senioren, de jeugd en bij de afdeling zaalvoetbal. Inschrijven kan op 2 manieren. Bij een online inschrijving nemen wij naderhand contact met u op. 

Digitaal inschrijven

Je kunt je inschrijven via het digitale inshrijfformulier. Hiervoor klik je op de juiste inschrijving en vul je het formulier in. Deze komt automatisch bij onze ledenadministratie terecht. Let op, Je dient nog wel twee pasfoto’s en kopie ID te overhandigen om uw inschrijving compleet te maken. Deze kun je mailen naar: asvdedijkledenadm@gmail.com

Inschrijven op de club

Voor diegenen die geen digitaal inschrijfformulier kunnen opsturen is er ruimte op één van onze informatiedagen. De informatiedagen zijn op dinsdagavond of woensdagmiddag. Exacte data kunt u vinden in de kalender op de homepage. Om een afspraak te maken stuur je een mail naar asvdedijkledenadm@gmail.com

Downloaden formulier

Download hieronder het inschrijfformulier en stuur hem op naar: asvdedijkledenadm@gmail.com

Meer informatie over inschrijven

Als er ingeschreven kan worden, wordt een afspraak gemaakt op een informatiemiddag/avond. Er gelden de volgende regels om ingeschreven te worden:

  1. Iedere speler onder de 18 jaar dient toestemming te hebben van één van zijn ouders, zie hiervoor op het formulier.
  2. Er dienen 2 recente pasfoto’s en een kopie van de legitimatie van de speler meegezonden te worden bij het inschrijfpakket.
  3. De inschrijving kan alleen voltooid worden als bij definitieve inschrijving de contributie (zie voor de bedragen onder stukje contributies) en de inschrijfkosten ad € 15, — betaald worden, bij voorkeur per pin. Tevens zijn ouders van jeugdleden verplicht vrijwilligerswerk te verrichten voor de club.
  4. Indien een speler van een andere vereniging overkomt, wordt er een digitaal overschrijving aangevraagd via Sportlink van de KNVB, hiervoor hebben wij het liefst ook het KNVB-nr. van de speler. Dit vergemakkelijkt het overschrijven. Overschrijven vanuit de A-categorie kan niet gedurende het seizoen (uitzondering als men langer als een jaar niet gevoetbald heeft) maar moet worden aangevraagd voor 15 juni van elk kalenderjaar. Overschrijving in de B-categorie kan wel gedurende het seizoen echter mag men dan niet in de A-categorie spelen.

    Als niet aan deze bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, wordt er niet tot inschrijving over gegaan. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar asvdedijkledenadm@gmail.com