In memoriam Hennie Schulte.

 

Begin deze week werden wij op de hoogte gebracht van het overlijden op 6 augustus van Hennie Schulte, echtgenote van Ben Schulte en moeder van ons lid Edwin. De familie Schulte heeft jarenlang een belangrijke rol in de geschiedenis van Rood Wit-A gespeeld. Ben en Hennie Schulte waren alom bekend van de banketbakkerij in het winkelcentrum Boven-IJ, een gerenommeerde zaak met Ben als de vakman en Hennie met haar zakelijke kwaliteiten.Zij waren de allereerste shirtsponsor van Rood Wit-A.

Helaas werd Hennie al vele jaren terug ziek en verhuisde naar een verzorgingshuis in ‘t Gooi. Hennie werd 81 jaar.

De begrafenisplechtigheid vindt plaats op vrijdag 10 augustus a.s. om 12.00 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Noorder, Buikslotermeerdijk 83, Amsterdam-Noord. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in het Antoniushuis, Kamperfoelieweg 207, Amsterdam-Noord.

In het ‘stille seizoen’ zijn ons ook nog 2 oud- leden ontvallen, die ieder op hun eigen wijze van betekenis zijn geweest voor de vereniging voor en  na de fusie in 1999.

In memoriam Adrie De Wildt

Op 1 juli 2018 is op 74-jarige leeftijd oud 1e elftalspeler Adrie De Wildt overleden.

Adrie – voor intimi Atie – maakte in de jaren 60 deel uit van het 1e elftal van Rood Wit-A, toen nog voetballend op Sportpark Elzenhagen, waar de club vanaf 1966 een indrukwekkende opmars maakte van de 4e naar de 1e klasse. Adrie was een technisch zeer begaafde middenvelder, die menig voetballiefhebber liet smullen van zijn kwaliteiten.

De laatste jaren liet zijn gezondheid zeer te wensen over als gevolg van de ziekte van Alzheimer, waaraan hij uiteindelijk is overleden.

Op 6 juli jl. heeft een kleine delegatie mede namens de vereniging afscheid genomen. Onze deelneming gaat uit naar de familie De Wildt. 

In memoriam Nico Tuin

Op 5 juli 2018 is na een kort ziekbed op 71-jarige leeftijd Nico Tuin overleden.

Nico was voor de fusie met Schellingwoude de ‘alleskunner’ op technisch gebied bij Rood Wit-A. Tientallen jaren waren kleine en grote klussen zijn deel met als specialiteit alles wat met elektriciteit te maken had.  Als er bij diverse grote toernooien en diverse jubileumfeesten grote (feest)tenten opgebouwd werden, zorgde Nico voor alle aansluitingen. Ook na de fusie is hij nog enkele jaren actief geweest voor asv De Dijk. We hebben in Nico een bescheiden, eigenzinnige en zeer vakkundige medewerker verloren.

Overeenkomstig zijn wens heeft de crematie in alle stilte plaatsgevonden.

Onze deelneming gaat uit naar zijn familie.