Goed nieuws van onze style & fashion afdeling. Onlangs heeft de vereniging een driejarig contract afgesloten met kledingleverancier Brandsfit. Met ingang van komend seizoen zal Brandsfit al onze jeugdteams – van de mini’s en J08-5 tot de J019-1 – voorzien van wedstrijdtenues. Elk team krijgt een tas met daarin een prachtig nieuwe outfit voor elke speler. Het gaat er zo uitzien: 

Ook de keepers zijn we niet vergeten: die gaan in een geel tenue spelen.
Wij grijpen deze gelegenheid aan om het huidige asv De Dijk logo te vervangen door een moderner, fris, beter bij de tijd passend embleem. Het vorige bestuur had de voorzet al gegeven; wij koppen ‘m graag in. Met gepaste trots presenteren wij dan ook ons nieuwe logo:

De tenues worden in bruikleen gegeven. Elke speler betaalt jaarlijks € 35 voor het gebruik. Dit bedrag wordt samen met de contributie (en eventuele toeslagen) geïnd. Na afloop van het seizoen wordt de tas (compleet) ingeleverd. Het is de bedoeling dat de kleding drie jaar meegaat.

Wil je een trainingspak, jas of iets anders kopen? Dan kun je terecht op onze webshop. Daar vind je een uitgebreide collectie sportartikelen. De afwikkeling (bestelling, betaling, levering) gaat rechtstreeks tussen jou en Brandsfit. Daar zit De Dijk niet tussen. Dat betekent dus dat je er zelf voor zorgt dat je de juiste maat aanschaft én – indien gewenst – de juiste bedrukking op je spullen komt.

Wij zijn zeer verheugd met het contract dat we met Brandsfit hebben gesloten en vertrouwen op een goede en vruchtbare samenwerking. De komende tijd wordt gebruikt om de tenues te bestellen en de webshop te activeren. We houden je op de hoogte van de vorderingen.

Het bestuur