asv De Dijk verloor van het sterke GVVV met 1-3. En dat was geen schande want de nummer twee van de Tweede Divisie is ijzersterk. Bij de thuisploeg was duidelijk te zien dat het team weer sterker wordt en men hard wil werken. Trainer Jochem Twisker wees er dan ook terecht op dat volgende week zaterdag er een hele belangrijke uitwedstrijd is. In Groesbeek moet van hekkensluiter Achilles absoluut worden gewonnen.

Bij GVVV liep de gevaarlijke spits Simon Brouwer rond, hij zou het zijn directe tegenstanders zeer moeilijk maken. Al na twee minuten kon hij 0-1 scoren. Doelman Nick Borgman was volkomen kansloos op de volley die op hem werd losgelaten. De Dijk speelde daarna verdedigend om verder onheil te voorkomen. Het laatste kwartier van het eerste bedrijf was De Dijk de beste. Chakib Tayeb creëerde een grote kans en ook een kopbal van Robert Verschraagen trof bijna doel. En ook Harry Zwarthoed had pech dat zijn inzet geen doelpunt werd.

In de tweede helft waren beide teams even sterk. Wel moest het team even verder met tien man toen Frank Schilder aan een blessure werd geholpen. Brouwer kon hiervan profiteren en maakte heel slim 0-2. Het duel was toen gespeeld. Het team van Twisker gaf echter niet op en bleef de aanval kiezen. Alje Wiltenburg en Tony Tol werden gevaarlijk, maar hadden geen geluk met de afronding. Brouwer kon aan de andere kant zijn derde treffer van de middag maken. In blessuretijd kon aanvaller Damien Menzo via een kopbal nog 1-3 scoren.

De Dijk kon en wou na afloop niet te lang stilstaan bij het verlies. Een trouwe fan van het team. ‘’De neuzen staan nu weer dezelfde kant op en we gaan in Groesbeek gewoon de volle winst pakken. Ik verwacht dat ondanks de kou er veel fans als twaalfde man mee gaan.’’